Folgefonna dyreklinikk er en velutstyrt og moderne smådyrdyrklinikk. Vi behandler hund, katt, kanin, marsvin, ilder, hamster og andre gnagere. Avhengig av problemets art kan vi også undersøke og behandle reptiler/skilpadder.

Christian Mæland

Christian er veterinær og ble utdannet fra Norges Veterinærhøgskole I 2006. Han har tidligere jobbet på Volvat og Lillestrøm Dyreklinikk og har der opparbeidet seg god erfaring og kompetanse. Han har fullført etterutdanningen til European School of Advanced Veterinary Sience  (ESAVS) innen Dentistry (Tannbehandling) og har i tillegg til flere generelle kurs i indremedisin og ultralyddiagnostikk.

Lisa Koch

Lisa ble utdannet veterinær i Tyskland i 2012 og har jobbet med stordyr, hest og smådyr siden da. De siste 4 årene har hun hovedsakelig jobbet i veterinærvakta i Kvinnherad. Lisa har vært hos oss siden 2017 og jobber både i akuttvakta i Kvinnherad og hos oss. Hun har spesielt interesse for indremedisin og har vært på flere indremedisinkurs på smådyr de siste årene.

Linn Cathrine Thunold

Linn Cathrine er autorisert dyrepleier og ble utdannet fra Norges Veterinærhøgskole i 2009. Hun har 9 års erfaring fra Os Dyreklinikk. Hun har etterutdanning innen anestesi og smertelindring på Norges Veterinærhøgskole med bestått eksamen i 2012. Hun har også interesse for tannbehandling, noe som er veldig nyttig siden vi her hos oss, har mange og varierte tannpasienter.

Anita Maurangsnes

Anita er sykepleier og har jobbet på kirurgisk post på A-hus siden 2008.
Hun har også vært på etterudanning innen anestesi og smertebehandling for dyrepleiere for å bedre kunne bidra med sin kompetanse på dyr.

Hanne Christiansen

Hanne jobber hos oss som ekstravakt. Hun har en treårig utdannelse innen animal management ved Writtle College i England. Hun har også jobbet på smådyravdelingen ved Stend videregående skole som lærer i dyrefag og dyrepasser. Hanne selv to samojedhunder.